ImageA ImageA

NEWS

FIC zoekt voor FVO naar aansluiting GPC

Zoetermeer, maart 2016 - Voor telersverenigingen die aangesloten zijn bij de FVO gaat het Fresh Informationmanagement Center analyseren hoe de diverse telersverenigingen hun productdata georganiseerd hebben en of dit past bij de internationale standaarden.

FVO start tussen 2015 en 2020 projecten om de Nederlandse vruchtgroentetelers te laten uitgroeien tot dé leidende vruchtgroentespecialisten van Europa. Hierbij is een van de speerpunten Market Intelligence. Beter gezegd, hoe vertalen we klant- , markt- en bedrijfsinformatie naar bruikbare data voor marketing- en verkoopactiviteiten.

maandag 21 maart 2016/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (2579)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: ExpertiseNews
Tags:

Cursus Big Data

Wilt u weten hoe u de concurrentie voor kunt blijven door het gebruik van Big Data? Wilt u direct aan de slag met uw eigen dataset en marktvoorspellingen? Kom dan op 14 juni naar de cursus ‘(Big) Data driven market research’ How to do it?. Deze cursus van Wageningen UR/LEI is speciaal gericht op de Agri & Food sector. Onder leiding van Marcel Kornelis met praktijkvoorbeelden van oa. Harrij Schmeitz gaat u ervaren hoe u op basis van een dataset een marktresponsanalyse en een marktvoorspelling kunt genereren.

dinsdag 16 februari 2016/Auteur: htekin/Aantal views (2337)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

Welkom in de wereld van Internet-of-Veggies

We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie, die wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van het internet met nieuwe technologieën, zoals robots en drones. 

woensdag 3 februari 2016/Auteur: Bob Oudenaarden/Aantal views (2190)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

Technologische innovaties op Fruit Logistica 2016

Dat Moore’s Law ook van toepassing is op de tuinbouw, is geen nieuws meer. In 2014 stond het eerste EU Fresh Info Forum & Round Table al in het teken van deze ontwikkelingen. Ook dit jaar zijn we benieuwd naar de technologische ontwikkelingen die, hopelijk, gepresenteerd zullen worden in Berlijn tijdens de Fruit Logistica 2016.
woensdag 3 februari 2016/Auteur: Bob Oudenaarden/Aantal views (2142)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

Eurostars, iets voor jouw?

Subsidie regeling high tech innovatie.

Eurostars is een interessante subsidie-regeling voor MKB voor technische innovatie. Hij is technologisch en marktgericht gedreven. Geschikt voor toeleveranciers (met eigen R&D activiteiten), maar ook voor telers en handelaren waarbij het een samenwerking betreft met (technologie)partners in andere landen. 

maandag 21 december 2015/Auteur: Cindy Steffens/Aantal views (2212)/Reacties (0)/ Item rating: 5.0
Categorieën: News
Tags:
RSS
12345678910Laatste

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014