ImageA ImageA

NEWS

Veggipedia steeds vaker bezocht en uitgebreid met 100 nieuwe producten

Veggipedia steeds vaker bezocht en uitgebreid met 100 nieuwe producten

Informatiedatabase Veggipedia, met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen  en nog veel meer, is uitgebreid met 100 nieuwe producten. 
dinsdag 3 oktober 2017/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (1233)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

ICT Studenten aan de slag met GPC Kennisbank

In opdracht van het Fresh Informationmanagement Center is een groep van 12 ICT studenten van de Universiteit Twente aan de slag gegaan met het bouwen van een GPC Kennisbank voor de AGF . De eerste groep ontwikkelde de GPC Knowledge Base; deze bevat 

 

 

donderdag 20 juli 2017/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (1251)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

Acceleratieworkshop Glas 4.0

Zoetermeer, 20 juli - Leden van telersverenigingen DOOR, Harvest House, Best of Four en Van Nature hebben de handen ineen geslagen voor het programma GLAS4.0. Dit programma richt zich op hoe disruptieve technologieën en de toepassing hiervan beschikbaar kunnen worden gemaakt voor komkommer-, aubergine-, paprika- en tomaatgewassen.donderdag 20 juli 2017/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (1450)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

Save the Date: Fresh Online Pack

Op dinsdag 26 september 2017 zal de afsluitende Innovatiecirkel van het Fresh Online Pack (FOP) project plaatsvinden bij Leen Menken Foodservice in Zoetermeer. Hier zullen de resultaten van het FOP eindrapport worden gepresenteerd en zal extra aandacht worden geschonken aan het thema duurzaamheid. Noteer dit dus alvast in uw agenda! Meer informatie over het programma volgt begin september.

 

donderdag 13 juli 2017/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (3457)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:

FIC zoekt Communicatiestudent(e)

Bij het Fresh Informationmanagement Center willen wij eigenlijk alles graag zelf doen, maar we komen helaas niet overal aan toe. Daarom zijn wij op zoek naar een student(e) die ons team kan komen ondersteunen in de communicatie. Wij zoeken een social media addict die zelfstandig en flexibel is, daar staat een gezellig team en een leuke vergoeding tegenover. Ideaal om te combineren met je studie!

maandag 12 juni 2017/Auteur: Kim van Luijk/Aantal views (1608)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: News
Tags:
RSS
12345678910Laatste

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014