ImageA ImageA

NEWS

Webboek Smart Industry Eat or be (B)eaten

Deze week is het Webboek Smart Industry Eat or be (B)eaten gepubliceerd. Dit Webboek is geen klassiek boek, maar een zogenoemd smart websiteboek. Het is voor iedereen gratis toegankelijk via smartindustry.info.
woensdag 8 april 2015/Auteur: Host Account Idas/Aantal views (2374)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: InnovationNews
Tags:

Veggipedia-app gewaardeerd om veelzijdigheid en objectiviteit

Vooral dankzij haar veelzijdigheid en objectiviteit kan de Veggipedia-app zich onderscheiden van concurrentie als recepten zoeken via Google en andere receptenapps. Consumenten hechten meer belang aan de productinformatie en de recepten in de app, dan aan de mogelijkheid om kennis te maken met de teler of handelaar. Dit blijkt uit kwalitatief consumentenonderzoek uitgevoerd door LEI Wageningen UR.
dinsdag 24 maart 2015/Auteur: Host Account Idas/Aantal views (2256)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: InnovationNews
Tags:

Moore’s Law op de Fruit Logisitica?

Tijdens de Fruit Logistica hebben we per definitie veel aandacht voor nieuwe producten, rassen, doosjes en meer. Maar wat gebeurde er op het gebied van ICT en andere technologie. Op de Moore’s Law pagina van het Fresh Informationmanagement Center lees je hun/onze ervaringen in Berlijn. 
vrijdag 13 februari 2015/Auteur: Host Account Idas/Aantal views (5463)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: InnovationNews
Tags:

What’s new in Berlin …

Tijdens de Fruit Logistica 2015 zetten we voor de belangrijkste technologische innovaties en ontwikkelingen op raakvlak van ICT in AGF voor u op een rijtje. Voor onze actuele ervaringen, opgetekend door Remco van Dam en Harrij Schmeitz, volg onze Twitter @FICbv . Ook te volgen op onze speciale Fruit Logistica Twitter @NLFRLOG. Na de beurs vindt u een samenvatting van onze ervaringen op deze website. Wilt u deze per e-mail ontvangen meldt u dan aan voor de mailinglijst via info@ficenter.nl. 

Bekijk hier het live verslag.

maandag 2 februari 2015/Auteur: Host Account Idas/Aantal views (5575)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: InnovationNews
Tags:

Slimmer ondernemen in 1 minuut

Kan ICT helpen bij SLIm ondernemen in Tuinbouw …

Ja, dat kan. Door Tuinbouw Digitaal, een samenwerking tussen de sierteelt en de AGF is op het gebied van ICT en standaardisatie is binnen de PPS A SMARTer Greenport, een cursus Slimmer ondernemen in 1 minuut ontwikkeld. Deze digitale training speciaal voor MKB-ondernemers  gaat in op wat ICT voor hun bedrijf kan betekenen. Dit o.a. ter bevordering van de kennis op het gebied van social media, ondernemen en data in het tuinbouw MKB bedrijf.  
donderdag 29 januari 2015/Auteur: Host Account Idas/Aantal views (2108)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: InnovationNews
Tags:
RSS
1234

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014