ImageA ImageA

NEWS

Programma Smart Horticulture Asia 2018 vol met topsprekers

Programma Smart Horticulture Asia 2018 vol met topsprekers

Auteur: Kim van Luijk/woensdag 29 augustus 2018/Categorieën: News

Rate dit item:
Geen rating

Op 5 t/m 7 September zal tijdens de Asia Fruit Logistica 2018 wederom het event Smart Horticulture Asia plaatsvinden. Net als bij de voorgaande succesvolle edities, biedt het programma u tal van topsprekers van toonaangevende bedrijven zoals IBM, Rabobank, Panasonic, Microsoft en vele anderen.

De eerste dag concentreert zich op het thema Blockchain. Blockchain wordt gezien als de toekomst voor keten(informatie)management in de AGF-sector. In deze sessie bekijken we zowel kansen als uitdagingen die blockchain de tuinbouw biedt, met onder andere Fredric Lam van IBM Food Trust en Dirk-Jan Kennes van Rabobank.

Woensdag 6 september draait om robotica in de tuinbouw. Steeds meer robots worden ontwikkeld voor gebruik in de kas maar zijn deze klaar om te worden gebruikt in 'de echte wereld'? En zijn onze gewassen klaar voor robots; dat wil zeggen, kunnen robots ons helpen met de manier waarop we nu werken of moeten we eerst nieuwe plantstructuren en kweekmethoden ontwikkelen? Met bijdrages van o.a. Ryo Toshima van Panasonic en professor Salah Sukkarieh van de Australian Centre for Field Robotics.

Ten slotte zullen we ons op vrijdag 7 september concentreren op de digitale keten. In deze sessie kijken we samen met o.a. Jan Brouwer van Microsoft en Mitch Grosky van Smart Yields hoe technologie nieuwe manieren van werken voor telers en handelaren teweegbrengt en hoe dit onze industrie verder kan helpen.

Klik hier om het volledige programma te bekijken (https://smart-horticulture.asia/Conference/PROGRAMME)

Print

Aantal views (787)/Reacties (0)

Please login or register to post comments.

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014