ImageA ImageA

NEWS

TOPCONSORTIUM VOOR KENNIS & INNOVATIE TUINBOUW benoemt INNOVATIEMAKELAARS ICT

Fresh Informationmanagement Center Innovatiemakelaar voor ICT innovatie in AGF

Auteur: Host Account Idas/maandag 28 april 2014/Categorieën: Innovation, News

Rate dit item:
Geen rating

Binnen de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen is innovatie en ontwikkeling binnen het thema ICT essentieel. Daarom heeft de TKI Tuinbouw (Topconsortium voor Kennis en Innovatie) twee Innovatiemakelaars benoemd om verder vorm te geven aan ICT-innovatie en samenwerking in de tuinbouw.

 

Innovatiemakelaar ICT in Sierteelt
Leo van Staalduinen, Flora Holland. Van Staalduinen heeft ruime ervaring in ICT in Sierteelt vanuit Flora Holland en is betrokken bij o.a.; Together4Better, het innovatieprogramma voor digitaal zaken doen in de Sierteelt (www.floricode.com).

 

Innovatiemakelaar ICT in AGF
Harrij Schmeitz, Fresh Informationmanagement Center.
Schmeitz is betrokken bij veel sectorinnovaties in ICT. Hij is adviseur van bestuur Frug I Com, co-chair van Tuinbouw Digitaal, projectleider Veggipedia en is Vice-Chair van International Federation van Produce Standards (IPFS).

 

TKI Tuinbouw zet innovatiemakelaars in om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van innovatie-, valorisatie- en onderzoeksprojecten. De projecten dienen een bijdrage te leveren aan de uitvoeringsagenda van de topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen. De innovatiemakelaars weten de weg naar relevante regelingen voor het MKB. Ondernemers moeten wel zelf het initiatief nemen, de innovatiemakelaars geven advies en ondersteuning.

 

Kijk voor een overzicht van alle innovatiemakelaars op Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Print

Aantal views (2420)/Reacties (0)

Please login or register to post comments.

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014