ImageA ImageA

NEWS

Fresh < EXPERT > Network gelanceerd

Auteur: Host Account Idas/woensdag 5 februari 2014/Categorieën: Expertise, News

Rate dit item:
Geen rating

De keten en het bedrijfsproces van AGF is complex en bevat veel deelprocessen. Van de teelt van AGF, Supply Chain management naar het kwaliteitsmanagement, naar de logistiek, de verkoop, marketing, ICT, standaardisatie en tenslotte de financiële afwikkeling binnen bedrijf en keten. Innovatie en implementatie van informatiemanagement en ICT raken dan ook vele disciplines met hierbij de noodzaak voor specialisme binnen de diverse onderdelen. Voor innovatie in de projecten is inzet van diverse specialisten en experts noodzakelijk voor maximaal resultaat. Maar hoe vind je een team van de juiste experts? En als je ze hebt gevonden willen/kunnen deze dan samenwerken? Om ondernemers hierbij te helpen is Fresh Informationmanagement Center een Internationaal netwerk gestart van Experts in Fresh information Management.

 

Het Fresh Information <EXPERT> Network is een netwerk van experts met jarenlange ervaring in de bedrijfsprocessen en ICT in Fresh Produce, tuinbouw en/of food. Vaak zijn deze specialisten zelfstandig werkzaam of werkt men in kleine ondernemingen. Ze kennen elkaar en zijn gewend samen op te trekken in projecten/opdrachten.

 

 

De Experts in het netwerk zijn onafhankelijk van en niet werkzaam bij leveranciers van software oplossingen. Uiteraard beschikken ze over een goed netwerk van leveranciers van oplossingen voor AGF.Het netwerk fungeert als een kenniscirkel voor de Experts. Kennis, inzicht en innovaties worden met elkaar gedeeld om te komen tot vernieuwing. In projecten gebruiken ze elkaars expertise, ook wanneer een expert niet direct actief is binnen het project.

Een aanspreekpunt..

Het Fresh Informationmanagement Center is aanspreekpunt voor het netwerk.Print

Aantal views (2195)/Reacties (0)

Please login or register to post comments.

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014