ImageA ImageA

NEWS

Fresh Online Pack 14 oktober

Auteur: Harrij Schmeitz/maandag 21 september 2015/Categorieën: Innovation, News

Rate dit item:
Geen rating

http://ficenter.nl/portals/9/Logo/Fresh%20online%20Pack-blokje.jpg

 

Food, en ook steeds meer AGF,  wordt in toenemende mate door de consumenten online gekocht. De online markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Steeds meer partijen zijn op zoek naar verschillende methodes om hun vers AGF producten online aan te bieden en deze zo snel mogelijk naar de klant te brengen. Maar wat zijn nu de daadwerkelijke visie van de aanbieders en de consumenten? Hoe ver liggen deze visies op één lijn en wat zijn de punten waar nog een behoorlijke inhaalslag gemaakt moet worden.

 

Met de groei van de online verkoop hangt de vraag in de lucht of er in de toekomst überhaupt nog gebruik gemaakt wordt van onze ‘offline’ supermarkt. Hoe hard zal het gebruiksgemak in de wereld van Bits and Bytes aan onze alledaagse boodschappentas trekken.

Op 14 oktober nodigen wij u dan ook graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomst van Fresh Online Pack. Eerste deelname is kosteloos.

 

Klik hier voor meer informatie rondom Fresh Online Pack. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst of direct lid worden van Fresh online Pack. Meld u snel aan, want vol=vol.

Print

Aantal views (1988)/Reacties (0)

Please login or register to post comments.

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014