ImageA ImageA

NEWS

Welkom in de wereld van Internet-of-Veggies

Auteur: Bob Oudenaarden/woensdag 3 februari 2016/Categorieën: News

Rate dit item:
Geen rating
We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie, die wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van het internet met nieuwe technologieën, zoals robots en drones. 

Fresh Informationmanagement Center heeft, naar aanleiding van deze ontwikkeling, een White Paper opgesteld, waarin u mee wordt genomen naar een tuinbouw gebaseerd op de combinatie van internet, robots en drones; Tuinbouw 4.0.
Tuinbouw 4.0, niet meedoen is geen optie. 

 


Tuinbouw 4.0 is een tuinbouw waarbij het Internet of Things een belangrijke rol speelt in het efficiënter, flexibeler en duurzamer produceren en het bieden van zowel maatwerk als totaaloplossingen aan consumenten. Het benutten van de mogelijkheden van de digitale revolutie door de tuinbouw is afhankelijk van de mate waarin de sector erin slaagt bij waarde creatie gebruik te maken van de hele keten en kiest voor een netwerkgerichte benadering. 

Daarmee rijst natuurlijk de vraag; Is uw bedrijf klaar voor Tuinbouw 4.0? Is uw informatiehuishouding gericht op het delen van informatie in de keten en gebruikt u hiervoor de juisten, uitwisselbare, coderingen? Bent u klaar voor een online afzet naar de consument? Deze vragen en nog veel meer kunt u terugvinden in de White Paper van Fresh Informationmanagement Center. Hierin wordt ingegaan op de mogelijkheden van Tuinbouw 4.0 voor uw bedrijf. 
Ook een White Paper ontvangen? Klik hier. 


Print

Aantal views (1955)/Reacties (0)

Please login or register to post comments.

Fresh ICT Innovations

Ontwikkeling in AGF & ICT die we voor u selecteerden uit de pers:

Het Nieuwe Samenwerken  Telen & Trends, 6-2017 
   
 BIG data  AGF Primeur, 5 - 2014